top of page

ons. 11. aug.

|

Greve

Til Sama/ Filmvisning med introduktion i Greve

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Til Sama/ Filmvisning med introduktion i Greve

Tid og sted

11. aug. 2021 17.00 – 19.00

Greve, Greveager 9, 2670 Greve, Denmark

Gæster

Om eventet

Silk Road kultur forening inviterer i samarbejde med den Syriske NGO Finjan til en aften, hvor det kan ses, hvorfor syriske flygtninge ikke bare lige kan vende tilbage til Syrien.

Kom og se denne Bafta-vindende og Oscar-nominerede dokumentarfilm, "Til Sama", en film af Waad ALkateeb og Edward Watts.

Du kan også møde Nevien Alrahal fra Finjan NGO for at høre om de syriske flygtninge i Danmark

Pris 45,- kr, Mobilepay eller kontant.

Program: 17:00 Døren åbnes 17:10 Præsentation ved Silk Road Kulturforening sformand Huda AL- Kazwine 17:15 Introduktion om syriske flygtninge in Danmark, ved Nevien Alrahal 17:25 For Sama, filmfremvisning 19:00 Snacks og kaffe 20:00 Tak fordi du kom

Husk: Coronapas

Om Filmen: ------------------------------- Til Sama’ er en rørende og intim dokumentar lavet af den 26-årige mor Waad al-Kateab, der har filmet de sidste dage af kampen om Aleppo i Syrien til sin 1-årige datter Sama, såfremt Waad selv og hendes mand, der er læge på det sidste hospital i Aleppo, ikke overlever krigen.

Filmen er formet som et langt kærlighedsbrev til Sama, og forsøger at besvare det, som andre Syrien-film ofte efterlader ubesvaret:

Hvorfor blev disse mennesker? Hvad fastholdt dem fast i en zone af krig og død – og Hvordan var hverdagen midt i sådan et kaos?

Det hele starter i 2012, hvor Waad med sit kamera indfanger sine medstuderendes demonstrationer for demokrati og frihedsrettigheder, glæden og optimismen, før regimet slår tilbage med brutale midler.

Gruppen af venner må undslippe snigskytter, luftangreb og bomber.

Men en dag, midt i al dette kaos, frier Hamza til Waad, og snart bliver hun gravid.

Sama bliver født 1. januar 2016 – et lille glimt af håb i en ubegribeligt mørk tid.

Hospitalet bliver bombet, men fortsætter med at tage imod sårede mænd, kvinder og børn. Små lommer af lykke med deres datter, giver dem styrke til at fortsætte..

Billetter

Pris

Antal

Total

  • Til Sama/ Greve

    25,00 kr.

    25,00 kr.

    0

    0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page