top of page

tor. 08. sep.

|

København

Syrian Doc Days/ Forged Syria- Husets Biograf

Mød intructøren for Q&A

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Syrian Doc Days/ Forged Syria- Husets Biograf

Tid og sted

08. sep. 2022 16.30 – 09. sep. 2022 19.00

København, Rådhusstræde 13, 1466 København, Denmark

Gæster

Om eventet

Synopsis:

Siden begyndelsen af ​​borgerkrigen i 2011 er mange fordrevne syrere blevet tvunget til at flygte fra deres hjem med intet andet end det tøj, de havde på under flugten. I krigens højdepunkt kunne der ikke spares et øjeblik på at pakke de vitale genstande, som de skulle bruge for at starte et nyt liv uden for Syrien, og de efterlod pas og identitetskort, beviser for deres eksistens. Nu lever de strandet, både i Syrien og i udlandet.

Op til 80 % af migranterne rapporteres i dag som anonyme uden dokumentation for deres identitet. Denne dokumentarfilm følger historien om en mand, der arbejder for at ændre det - en ulovlig falskner arbejdende undercover i Tyrkiet for at lave pas og certifikater til den tabte befolkning af syrere.

Med hans identitet sløret fortæller falskneren historien og tager os gennem hans mission om at give syrere deres retmæssige identiteter uden om regimet. Dokumenter købt fra den syriske regering kan koste tusindvis af dollars – eller endnu værre, kan tvinge ansøgerne i fængsel. Falsknerens arbejde involverer at kopiere regimets pas, familiebøger, ægteskab, døds- og fødselsattester omhyggeligt.

Parallelt hermed følger vi fire syriske familier i deres vanskelige situation for at leve uden identitet i deres værtslande. Saleh og Marwa, et ungt ægtepar, sidder fast i krydsilden, da de ikke kan bevise, at de er gift. Quona, en bedstemor, bekymrer sig om at dø uden bevis for, at hun eksisterer. Strandet i Libanon, mor til seks, har Haifa ikke råd til at få sit seneste barn registreret. Ali er en lærer, hvis børn blev født efter krigen, hvilket udelukker dem fra enhver form for uddannelse.

Forged er en dokumentar om krig og dens eftervirkninger, kærlighed, håb og den medmenneskelighed, som binder dem sammen.

Program:

16:30 Reception med Snacks

17:00 Filmvisning

18:25 Q&A med instructøren Ali Al Ibrahim 

19:00 Tak for idag 

Billetter

Pris

Antal

Total

 • Forged

  100,00 kr.

  Ticket includes snacks

  100,00 kr.

  0

  0,00 kr.

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page