tor. 12. dec. | East of Eden

Filmvisning: Lost in Lebanon

I samarbejde med Andromeda vises dokumentaren "Lost in Lebanon" i Vest for Paradis, Århus.
Registreringen er lukket
Filmvisning: Lost in Lebanon

Tid & sted

12. dec. 2019 17.00 – 18.45
East of Eden, Paradisgade 9C, 8000 Aarhus, Danmark

Om eventet

I samarbejde med Syrian Doc Days, slutter Vest for Paradis året af på Andromeda med filmvisninger.

Den første VFP viser er 'Lost in Lebanon' (2017). Den bliver introduceret af Syrian Doc Days kurator Assem Swaid efterfuldt af en samtale om film fra Syrien/Mellemøsten.

Om filmen: Hvem er de syrere, vi ser i nyhederne, når de drukner i Middelhavet? Denne films fire hovedpersoner gør den globale debat om konflikter nærværende fra et menneskeligt synspunkt snarere end gennem argumenter og statistik. Dette er ikke historien om krigen i Syrien; det er det næste kapitel. Hvad vil der ske med de 13 millioner syrere, der er blevet fordrevet? Hvad er deres håb, deres frygt?

’Lost in Lebanon’ giver adgang til ukendte historier fra en region, der ligger på helvedes kant. Livet for flygtninge i Libanon er blevet desperat. Regeringen implementerer løbende nye love for alle syrere , hvis konsekvenser er ødelæggende. Ved at tilbringe et år i Libanon – i Beirut og ved grænsen til Syrien – formår instruktørerne at gå bagved nyhedsrapporternes overskrifter og afspejle de besynderlige, kaotiske liv, der leves i den syriske krigs skygge.

Del dette event